contact vestigingen inloggen

Arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandig ondernemer kunt u het zich bijna niet veroorloven om arbeidsongeschikt te worden. Het bedrijf is immers van u afhankelijk. Toch meldt jaarlijks 1 op de†10 ondernemers zich arbeidsongeschikt.
Als u door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet kunt werken, kan uw inkomen afnemen. En van de overheid ontvangt u geen arbeidsongeschiktheidsuitkering.

FinanciŽle risicoís arbeidsongeschiktheid

U loopt dan zowel zakelijk als privť grote financiŽle risicoís. Want de continuÔteit van uw bedrijf loopt gevaar en de rekeningen voor levensonderhoud moeten gewoon worden betaald. Daarom wilt u weer zo snel mogelijk aan de slag.†Als het niet mogelijk is om aan de slag te gaan, moet er een vangnet zijn, zodat u niet in financiŽle problemen terecht komt.

Advies en bemiddeling

U wilt een goed advies over het veiligstellen†van uw inkomen. Wij inventariseren uw†wensen en doelstellingen,†uw financiŽle positie en de risicobereidheid. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een marktverkenning gedaan, waarbij†op alle relevante onderdelen verschillende concurrerende aanbiedingen met elkaar worden†vergeleken. Deze aanbiedingen worden samen met een advies in een rapportage aan u afgegeven. Mocht het advies reden zijn voor het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan begeleiden wij u in de totstandkoming en zorgen voor een complete en correcte verwerking.

Service en onderhoud

Uw persoonlijke situatie verandert in de loop der jaren. Uw werkzaamheden kunnen wijzigen en uw inkomen kan veranderen. Het is van belang dat uw arbeidsongeschiktheidsuitkering meegroeit met uw persoonlijke situatie. Dit voorkomt verrassingen bij uitkeringen en geeft u zekerheid. Daarnaast kunnen†premies en condities wijzigen. Als uw persoonlijke adviseur willen wij u hierbij ondersteunen.†

Is mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering nog actueel?

Heeft u op dit moment een arbeidsongeschiktheidsverzekering en twijfelt u of de premies en voorwaarden nog marktconform zijn, dan kunnen wij een marktverkenning voor u doen. Wij vergelijken dan op†alle relevante onderdelen verschillende concurrerende aanbiedingen met elkaar en vatten dit samen†in een overzicht.

Geeft de uitkomst van de marktverkenning aanleiding om een totale analyse te maken? Dan worden de kosten van de marktverkenning in mindering gebracht op uw advieskosten.
Neem voor meer informatie†contact†met ons op.†

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2019