contact vestigingen inloggen

KruitPersoonlijk

Uw persoonlijke adviesomgeving. Naast het online inzien van al uw polissen in een aantrekkelijke digitale polismap en het bekijken van uw dossier, krijgt u persoonlijke berichten, tips en actualiteiten.

Door uw persoonlijke situatie verder aan te vullen, worden de berichten nog beter op maat aangeboden en ontvangt u alleen de informatie wanneer het voor u van toepassing is. En heeft u vragen, dan kunt u met één klik contact opnemen met uw adviseur.

Wat kan ik met de KruitPersoonlijk?

Mijn Leven

Op deze startpagina krijgt u een overzicht van alle onderdelen die u heeft geregistreerd, naast een eerste selectie aan relevante artikelen. Ook kunt u hier nieuwe onderdelen toevoegen of onderdelen aanpassen. Door het actueel houden van de onderdelen zijn de artikelen precies op maat gemaakt voor uw situatie en kunnen wij u het beste advies geven.

Persoonsgegevens

Hier vindt u uw persoons-, adres- en contactgegevens zoals die bij ons bekend zijn.

Dossier

In uw dossier kunt u de documenten vinden die wij aan u versturen of die u aan ons heeft gestuurd. Dit kunnen bijvoorbeeld brieven, formulieren of facturen zijn. Voegen wij een document toe, dan onrvangt u van ons een notificatie.

Berichten

Met dit berichtensysteem communiceert u direct met uw adviseur, zonder lange e-mailadressen en belangrijke berichten die in uw gebruikelijke mailbox mogelijk verloren raken.

Bibliotheek

Een archief vol artikelen die passen bij de actualiteit én uw leefsituatie. Vult u uw profiel in Mijn Leven verder in, dan past de Bibliotheek de content daarop aan zodat het overeenkomt met wat voor u relevant is.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2024