contact vestigingen inloggen

Hypotheek

De huizenmarkt is volop in beweging. De rente is erg laag, maar gaat wellicht weer stijgen. Is dit het moment om een woning te kopen of te verbouwen? Of om uw hypotheek over te sluiten? En is uw hypotheek flexibel genoeg om mee te bewegen met alle gebeurtenissen in uw leven?


Deze vragen zijn niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Maar het zijn wel belangrijke keuzes die u moet maken. Daarom bieden wij u graag het deskundig advies van een Erkend Hypothecair Planner aan. Want ook op het gebied van hypotheken bent u bij ons aan het goede adres.

Kiezen uit vele mogelijkheden

Bij het kiezen van een hypotheek kijkt u vooral of deze past bij uw portemonnee. Maar er is meer. De hypotheek die een Erkend Hypothecair Planner voor u zoekt is namelijk geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Want wat doet u als de hypotheekrente stijgt? Of als u arbeidsongeschikt raakt? Er kan veel veranderen in uw leven en het is zaak dat uw hypotheek dan zonder problemen mee kan veranderen.

Onze service gaat verder dan een goed advies

Als uw belangenbehartiger begeleiden wij de aanvraag van uw hypotheek van A tot Z. Zo onderhandelen we namens u met de financiële instelling over onder andere de hoogte van de rente en de voorwaarden. Wij verzorgen de contacten met de notaris voor het passeren van de hypotheekakte en zien erop toe dat alle documenten in orde zijn. Natuurlijk kijken we nog eens extra naar uw verzekeringspakket om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bezit goed verzekerd is.


Kortom, tijdens het hele hypotheekproces staan wij als uw eigen adviseur aan uw zijde. Wij behartigen uw belangen en als er voor u iets niet duidelijk is, dan leggen wij dat graag uit. Als u overweegt een huis te kopen of als u verbouwplannen heeft, neemt u dan nu alvast contact met ons op, we denken graag met u mee. Daar is het nooit te vroeg voor. 

Met de vergelijkingskaart weet u wat u gemiddeld aan kosten kunt verwachten. Download op deze pagina de vergelijkingskaarten.Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2024