contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze afdeling overvoer in Lochem zoeken wij een acceptant/medewerker overvoerteam.

Wat ga je doen?

Als acceptant/medewerker overvoerteam ben je de spil tussen de acceptatieafdeling en de relatiebeheerders. Je komt te werken binnen een nieuw op te zetten team en bent enthousiast, proactief en hebt van nature een commerciële instelling. Jij bent verantwoordelijk voor het planmatig uitvoeren van overvoertrajecten. Een overvoertraject omvat het zelfstandig beoordelen, overvoeren en accepteren van risico’s van zowel zakelijke als particuliere verzekeringen, die geselecteerd zijn voor overvoer naar onze eigen volmacht. Je zorgt er voor dat, binnen de richtlijnen van de overvoerprocedure, relaties een goede verzekering ontvangen en dat zowel de relaties als relatiebeheerders deze actie op een efficiënte manier kunnen uitvoeren. Onze relaties staan in het hele proces voorop.

Wat vragen wij van jou?

  • je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent resultaatgericht met oog voor belangen van onze relaties
  • je werkt secuur en hebt affiniteit met processen, administratie en vastlegging
  • je werkt gestructureerd en planmatig
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je bent in het bezit van diploma’s Wft Basis, Wft Particulier en Wft Schade Zakelijk
  • relevante werkervaring is een pré
  • kennis van ANVA is een pré

Wie zijn wij?

De Thoma Groep is sinds 1959 een gevestigde naam in ongebonden assurantie- en pensioenadvies. Als adviseur en gevolmachtigde van diverse gerenommeerde verzekeraars zijn wij actief op alle assurantie- en pensioengebieden. Thoma is een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met ruim 100 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid, integriteit en professionaliteit. Onze omgangsvormen zijn collegiaal, informeel en open.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie mail je naar Ineke Hissink, personeelsadviseur Thoma Groep, personeelszaken@thomagroep.nl

Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Erik Arendsen, manager marketing en ict, arendsen@thomagroep.nl of per telefoon 0573 222 933.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2022