contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze afdeling Polisadministratie in Lochem zoeken wij een acceptant particulier/medewerker polisbeheer.

Wat ga je doen?

Als acceptant particulier/medewerker Polisbeheer kom je te werken in een fijn team. Jij past perfect in dit team als je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciële instelling hebt. Als acceptant schadeverzekeringen particulier ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen en accepteren van risico’s van diverse particuliere verzekeringen. Met jouw teamcollega’s ben jij daarnaast samen verantwoordelijk voor de polis opmaak, zowel particulier als zakelijk en de prolongatie. Je controleert relatie- en polis gegevens en vol enthousiasme onderhoud jij doorlopend contact met relaties en collega’s.

Wat vragen wij van jou?

  • je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent resultaatgericht met oog voor belangen van onze relaties
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je bent in het bezit van het diploma Wft Schadeverzekeringen Particulier
  • diploma Wft Schadeverzekeringen Zakelijk is een pré
  • kennis van ANVA is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je per e-mail naar hissink@thomagroep.nl of per post Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA Lochem.

Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Annemieke van Elsas, coördinator Polisadministratie, vanelsas@thomagroep.nl of per telefoon 0573 222948.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2021