contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze afdeling polisadministratie in Lochem zoeken wij een acceptant schadeverzekeringen particulier.

Wat ga je doen?

Als acceptant schadeverzekeringen particulier kom je te werken in een fijn team. Jij past perfect in dit team als je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciŽle instelling hebt. Als acceptant schadeverzekeringen particulier ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen en accepteren van risicoís van diverse particuliere verzekeringen. Met jouw teamcollegaís ben jij daarnaast samen verantwoordelijk voor de polis opmaak, zowel particulier als zakelijk en de prolongatie. Je controleert relatie- en polis gegevens en vol enthousiasme onderhoud jij doorlopend contact met relaties en collegaís.

Wat vragen wij van jou?

  • je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent resultaatgericht met oog voor belangen van onze relaties
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je bent in het bezit van het diploma Wft Schadeverzekeringen Particulier
  • je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling (ook telefonisch)
  • je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • het bezit van het diploma Wft Schadeverzekeringen Zakelijk is een prť
  • ervaring als acceptant is een prť
  • kennis van ANVA is een prť

Wie zijn wij?

Thoma is sinds 1959 een gevestigde naam in ongebonden assurantie- en pensioenadvies. Als adviseur en gevolmachtigde van diverse gerenommeerde verzekeraars zijn wij actief op alle assurantie- en pensioengebieden. Thoma is een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met meer dan 95 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen. Kijk voor meer informatie op www.thomagroep.nl.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je naar Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA Lochem of per e-mail naar hissink@thomagroep.nl.

Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Richard van Gelder, manager Volmacht, vangelder@thomagroep.nl of per telefoon 0573 222903 of Annemieke van Elsas, coŲrdinator polisadministratie, vanelsas@thomagroep.nl†of telefoonnummer 0573 222 948.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2019